2017 - Den nye tid

Et nyt år, en ny tid, en ny vej er ved at indfinde sig og kræver at vi er åbne og modtagelige for forandring. Villige til erkende vores fejltagelser, til at indse at vi må stoppe med at lyve for os selv og omverdenen og begynde at leve vores liv på et ærligt udgangspunkt. Et helt ærligt og rent udgangspunkt. Det er ikke let, men det er nødvendigt, hvis vi vil opnå et lykkeligt liv.

Hvis vi ikke tager valget og comitter os til den nye vej, vil konsekvenserne blive værre på personligt plan, i grupper, systemer, lande og i verden.  Alt det falske skal nedbrydes nu for at vi kan skabe grobund for et nyt bæredygtigt fundament og vi må forstå at det at give op, ikke er et nederlag, men derimod et afgørende skridt for at udvikling kan finde sted – at give bolden op til noget større, at overgive sig i tillid. Istedet for at bruge vores stædige vilje til at holde fast, fortsætte af samme spor, køre sig selv, andre, organisationer, lande og vores klode i sænk, må vi vende den mod det nye og iværksætte den, hver eneste gang vi vakler, hver gang vi føler os usikre og utrygge, ligesom et barn der stædigt vakler afsted på sine små ben fordi det vil lære at gå.

Vi må bruge vores kraftfulde vilje til at gå med, til at overgive os, paradoksalt nok er det muligt. Vi må se døden i øjnene, ikke den fysiske, men egoets død, det lille selv, vores falske opfattelser og illusioner. Vi må huske at kun når vi er i stand til at acceptere døden også i livet, kan vi leve.

Du har valget ligenu og kun du ved hvordan den ser ud i dit liv. Fat mod og vid at I sidste ende er der ikke andre veje, det er kun et spørgsmål om tid før du og alt omkring os vil være nødsaget til at skifte spor, men før eller siden vil det gøre ondt. Vi kan ikke undgå smerte, men hvis vi løber fra den vokser den og vi forlænger lidelsen.

Det er tid… Fat mod, tag det første skridt og keep going…..