PRIVATLIVSPOLITIK  

 

Jeg beskytter dine personlige oplysninger  

Når du kontakter mig med en forespørgsel om psykoterapi, spirituel mentoring, foredrag, kurser og retreats mm. får jeg adgang til persondata om dig. Jeg lægger stor vægt på beskyttelse af dine personlige oplysninger.

 

Persondata, som jeg håndterer

1. Navn, mailadresse og eventuelle andre kontaktoplysninger, som jeg modtager via mail, mailformular fra webudbyder UNOEURO. Du kan finde på:  www.unoeuro.com

 2. Normal mailkorrespondance med såvel klienter og elever.

3. Visitkort indeholder også persondata, selvom man kan mene, at det jo netop er meningen med dem, at de skal spredes. Men det betyder jo ikke, at man giver sit samtykke til at lande på markedsføringslister og lignende.

 

Sådan håndterer jeg dem

1. Navn og mailadresse lagres i mailprogrammets adressebog. Fakturaadressen lagres i en separat fil et andet sted på harddisken samt i mit bogføringssystem. Normalt gemmes telefonnummer kun i mailkorrespondancen, det oprettes kun med dit navn i telefonen, hvis vi har haft telefonkontakt.

2. Mailkorrespondance opbevares i 5 år jf. bogføringsloven i Danmark.

3. Visitkort lagres i en aflåst skuffe/arkivboks, markeres med dato og krydsmakuleres efter et år.

4. Jeg udsender nyhedsbreve via Mailchimp. Tilmeldinger til mit nyhedsbrev sker via min hjemmeside www.essentialliving.dk. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrev.

 

Hvad gør jeg ikke med dine oplysninger

Jeg sender ikke reklamer.  Jeg videregiver ikke dine kontaktoplysninger. 

 

Dine rettigheder

Du kan altid bede om at få oplyst, hvilke oplysninger jeg har om dig. Du har ret til at bede mig om at slette alle dine persondata. (Men visse typer data er jeg lovgivningsmæssigt forpligtet til at opbevare i 5 år). Du har også ret til at bede mig om at opdatere de oplysninger, jeg har om dig (jeg håber tilmed, at du gør det!).

 

Risikoanalyse vedrørende persondatahåndtering

Min håndtering af persondata indebærer meget lav risiko for individers frihed og rettigheder (altså den type, der kan føre til diskriminering, identitetstyveri eller bedrageri, økonomiske tab, skadelig rygtespredning, eller som er en krænkelse mod fortrolighedspligt/tavshedspligt). Computeren og netværket, som disse oplysninger lagres på, beskyttes på betryggende vis med antivirusprogram, firewall og et sikkert mailprogram.