SOUL TALK - om at give AFKALD
Oct
30
6:30 PM18:30

SOUL TALK - om at give AFKALD

SAVNER DU ET NÆRENDE OG INSPIRERENDE FÆLLESSKAB MED SJÆLEN I FOKUS? 🙏✨

SOUL TALKS er et åbent tilbud til dig, der har lyst til meditere, praktisere og dele den indre vej med andre. Hver aften har sit eget tema, hvor alle, der har lyst, deler personlige erfaringer, indsigter, tanker mm. Aftenen afsluttes altid med en fælles bøn. Du skal ikke kunne noget og der er intet krav om hvor meget eller lidt du deler. Måske er du bare med på en lytter, alt er tilladt, så kom præcis som du er! Tøv ikke, det er helt uforpligtende, dog stærkt vanedannende!

View Event →
ASTRO AFTEN - OM MÅNEN
Nov
11
7:00 PM19:00

ASTRO AFTEN - OM MÅNEN

Forstå dig selv og din rejse gennem det astrologiske sprog! 

Jeg er så dybt fascineret af den tidsløse, ubegrænsede visdom, der gemmer sig i astrologien! Ikke bare er den et præcist redskab til en dybere forståelse af sjælens rejse på denne jord, men den giver også et sprog for det uhåndgribelige, energetiske felt, som vi alle oplever, men har svært ved at udtrykke bevidst. 

Dette vil jeg gerne dele med dig!

Når du først bevæger dig ind i det astrologiske univers, vil du opleve det som en uendelig portal, der bare åbner sig mere og mere. For at kunne bruge de indsigter vi opnår, er det dog vigtigt at forstå grundsymbolerne og deres betydning, dels på kollektivt og dels på personligt plan. 

View Event →
Yoga & You Retreat i Varkala, Indien
Feb
3
to Feb 13

Yoga & You Retreat i Varkala, Indien

YOGA & YOU – stå stærkere i dig selv
Retreat i Kerala, Sydindien d. 3.-13.2. 2020

• Længes du efter at sætte tempoet ned og finde ind til en dybere ro i dig?
• Er du nysgerrig på at udforske og udfolde dit sande potentiale?
• Har du lyst til indre fordybelse i et trygt og inspirerende fællesskab?

Tag med på vores skønne 10 dages ‘YOGA & YOU’ Retreat, hvor kombinationen af yoga, meditation, dans & soul talks, nærer og styrker både krop, sind og sjæl. Retreatet foregår på det smukke hotel Cliff Stories, som med sin afslappede stemning og skønne have med udsigt over det arabiske hav, danner rammen om vores retreat. Cliff Stories ligger på Varkalas fredfyldte sydklippe og undervisningen foregår i yoga shalaen i haven, eller på stranden nedenfor hotellet. Hver eftermiddag er der fri til at gå på stranden, læse, opleve Varkala By eller shoppe i de små butikker på Nordklippen. Der vil desuden være en hel fridag, med mulighed for at tage med på en tur, hvor vi sejler på de stille backwaters og besøger Amma Ashram.

Klik på eventet for nærmere info…

View Event →

SOUL TALKS -  'Selv omsorg & Selværd'
May
21
7:00 PM19:00

SOUL TALKS - 'Selv omsorg & Selværd'

Næste SOUL TALK er Onsdag d. 1. Maj kl. 18.30- ca. 21.00. 
Aftenens tema er: 'KÆRLIGHED & SEKSUALITET'. 
Der er kun 14 pladser, så tilmeld dig ved at skrive i kommentar feltet eller PB og indbetal 100kr på mp. 86601 eller reg. 7854 konto. 1287138.

Alle talks foregår i den magiske, lille boghandel SOUL BOOKS i hjertet af Kbh. Læderstræde 13, kld, 1201 Kbh K. 

View Event →
Dancing Circle - sisterhood, spirit & dance
Jun
24
4:00 PM16:00

Dancing Circle - sisterhood, spirit & dance

Kære smukke kvinde!

Efter nogle år og mange overvejelser om hvordan jeg kunne integrere dansen med det, jeg ellers beskæftiger mig med, er jeg nu tilbage med et nyt koncept, der tilgodeser alt det, jeg inderst inde elsker og altid har elsket ved at danse. For mig er dansen en genvej til at frigøre mig fra alt den støj, der måtte omgive mig og komme i kontakt med den dybeste essens, som bor i min krop.

View Event →
Kreta - Transformationsrejse 2018
May
25
to Jun 1

Kreta - Transformationsrejse 2018

Den nye tid – En transformationsrejse ind i det nye paradigme
  -7 dages retreat på Kreta fra d. 25. maj til d. 1. juni 2018.

v. ID og Body-essence psykoterapeut, underviser og danser Manookah Soffiah og åndedrætsterapeut, spirituel mentor, manager og healer Jacob Kleberg (Begge er elever af Lars Muhl)
 


 

  

View Event →
Essential Motion & Mindfulness Retreat 2018
Feb
5
to Feb 17

Essential Motion & Mindfulness Retreat 2018

Kurset er tilrettelagt sådan at du starter dagen med 2 timers undervisning fra kl. 8-10 og afslutter med 1 times undervisning fra kl. 16.30-17.30. Morgenens undervisning består af ca. 1 ½ times Essential Motion, min egen blanding af yoga, pilates og gotved gymnastik og ca. 30 min Mindfulness Meditation. Om eftermiddagen vil vi benytte os af varmen til at arbejde ind i dybe yogastræk efterfulgt af afspænding.

View Event →