Back to All Events

Essential Circle - Spiritualitet & Bevidsthed 2018


v. ID & Body-essence psykoterapeut Manookah Soffiah

Essential Circle – ”Spiritualitet & Bevidsthed”er en gruppe for dig, der ønsker at arbejde dybere med det spirituelle felt. Her vil der være fokus på praksis – altså udforskning og tillid til de åndelige evner, som vi alle har med os.

Udover praksis, vil der, hver gang, være en kort runde, hvor der er mulighed for at tjekke ind med de vigtigste indsigter på din vej/ fra sidst. Det er en fordel at du har arbejdet med dig selv, da dette ikke er en terapeutisk gruppe, hvorfor der vil være mindre tid til personlig proces.

I gruppen arbejder vi b.la. med:

- Meditation
- Bøn
- Healing
- Intuitiv træning
- Drømme / drømme rejser
- Personlig Proces – din vej

Derudover vil vi tale ind i astrologi, numerologi og denne ”nye” tid, med alt hvad den indebærer både af udfordringer men også af fantastiske muligheder.

Dette gruppeforløb består af 5 aftener af 2 timers varighed pr. gang ml. kl. 17-19 og der er max. 8 deltagere. Vi mødes 1 gang om måneden om onsdagen.

Datoer: 21/2, 21/3, 18/4, 23/5, 20/6

Pris: 1500kr for hele forløbet af 5 gange.

Sted: " Træ & Terapi", Schacksgade 9, kld. th, Kbh. K.

Tilmelding og betaling: info@essentialliving.dk, tlf. 23741331.

For at sikre det bedst mulige forløb så skriv mig gerne en mail med lidt om dig selv, så jeg kan vurdere om forløbet vil passe til dig. Når vi har talt sammen kan du indbetale kursus beløb på reg. 7854 konto. 1287138, Skriv navn og ESC ud for.

Facilitator: ID & Body-essence psykoterapeut Noura Manookah Soffiah Lerche.

Lys & kærlighed 🙏🏻 ❤️
Manookah