Back to All Events

Kreta - Transformationsrejse 2018


 Den nye tid – En transformationsrejse ind i det nye paradigme
  -7 dages retreat på Kreta fra d. 25. maj til d. 1. juni 2018.

v. ID og Body-essence psykoterapeut, underviser og danser Manookah Soffiah og åndedrætsterapeut, spirituel mentor, manager og healer Jacob Kleberg (Begge er elever af Lars Muhl)
 

Har du også en fornemmelse af tiden er kommet til at der skal ske noget andet i dit liv? At noget skal løftes op, at du skal bruge dig selv i en større tjeneste? At der er en dybere mening med dig og dit liv end blot simpel overlevelse i hamsterhjulet?
 

Måske har du allerede opnået det liv, du drømte om, skabt dig et velfungerende hjem, og en blomstrende karriere. Du har løbet en iron man, og rejst til diverse eksotiske destinationer, og realiseret alt, hvad der kan købes for penge. Alligevel føler du, at der er noget, der mangler, og du mærker en nagende tomhed, og en fornemmelse af, at der er noget mere til livet. Eller også har du altid vidst, at det var sådan, og inderst inde ventet på, at tiden skulle komme.

Er du klar til at lytte til din sjæls kald – til at lade dit indre lys, SHM, skinne, så også andre kan få glæde af det?        

 

Vi giver dig hermed en unik mulighed for at få svar på et af de vigtigste spørgsmål i livet. Hvem er du, og hvordan kan du udleve dit dybeste potentiale til gavn for både dig selv men også i høj grad din omverden..

På dette kursus vil DIN proces være i fokus, og du vil blive støttet og guidet, præcis der hvor DU er. Da vi gerne, helt fra starten, vil have en føling med hver enkelt deltager, vil du før kurset få tilsendt nogle eksistentielle spørgsmål, som du skal svare på. På kurset vil du, udover den daglige undervisning og praksis, desuden få en personlig session med både Manookah & Jacob. Dette, sammen med en gruppe af ligesindede, smukke, fredfyldte omgivelser og lækker vegetarisk mad, understøtter din indre rejse frem mod et liv, hvor du kan ære, nære og være den, du i virkeligheden er.

Vi er midt i et paradigme skift, og det er mere end nogensinde vigtigt at finde tilbage til vores udgangspunkt for derved at kunne være det lys, der hjælper andre på deres vej ud af mørket/illusionerne. Der er ikke længere tid til at tøve, holde fast i det gamle eller gemme os bag vores sår & traumer. Vi kan ikke blive ved med at shoppe rundt i det spirituelle uden formål, det er tid til at tage også vores åndelig liv seriøst. Det er vores ansvar, ikke mindst i en verden, der i den grad kalder på etiske og bevidste ledere. At blive din egen bevidste leder er det første skridt og det kræver både tid, rum og praktisk anvendelige redskaber.

Formålet med denne transformationsrejse er derfor, først og fremmest, at skabe tid og rum til fordybelse så du kan genfinde kontakten til dit indre lys, SHM - til fred, glæde og kærlighed. Vi vil arbejde holistisk, dvs. på forskellige planer og med forskelligartede øvelser/praksis, som alle hjælper dig til at finde tilbage til den du virkelig er og som det altid var meningen, du skulle være. Derudover vil du få konkrete redskaber, som du kan tage med hjem til egen praksis. Begge undervisere arbejder til daglig med terapi og selvudvikling. Se nærmere info om Jacob & Manookah Soffiah nederst.

På rejsen vil vi b.la. arbejde med følgende:

- Morgen træning med Essential Motion (Manookahs koncept med Gotved gymnastik, pilates & yoga)
- Dans
- Meditation
- Inquiries (2 & 2) 
- Gruppe proces
- Skygge arbejde
- Bevidst vejrtrækning
- Bøn
- Zen walk
- Eyes gazing/open eyes meditation
- Det spirituelle roadmap
 

1:1 sessioner:

Udover den daglige praksis får du en 1:1 session med begge undervisere. Igennem mentoring sessionen med Manookah, som også inddrager de vigtigste elementer i dit horoskop, vil du få hjælp til at afklare din vej og du vil opnå en indsigt om hvilke eventuelle blokeringer, der er brug for at arbejde med. Vi vil desuden i fællesskab formulere en intention, som du kan tage med videre.
 

I den personlige session med Jacob vil brugen af den bevidste vejrtrækning og ”rebirthing” være hovedelementerne med henblik på at få forankret og ”grounded” din nye bevidsthed. Denne session er af mere praktisk karakter, og går ind og arbejder direkte med at frigøre bundet energi i dit system ved at forbinde dig med dit åndelige selv.
De personlige sessioner vil foregå udenfor den fælles undervisning, således at alle i løbet af ugen kommer igennem en session med både Manookah Soffia og Jacob.

Program:

Morgen session: kl. 7.30-9.30
Krop/ bevægelse, Morgen badning/ Morgen meditation

Morgen mad 9.30-10.30

Cirkel/ gruppe/øvelser – Intentionen (første dag) og hvor er du i din proces?

Øvelser kl. 10.30-13.30 med lille pause

Frokost kl. 13.30-14.30

Fri

Aftensmad på egen hånd, der er hyggelige, små restauranter tæt ved.

Hver aften vil der være 45 minutters, meditation/ sharing kl. 21-21.45.

Det vil du få med:

På retreatet vil du opnå en dybere indsigt i hvem du er og hvorfor du er her – du vil komme tættere på den dybere mening med dit liv og potentiale. Du vil desuden få simple øvelser som inspiration til din egen praksis, så du kan fortsætte arbejdet på egen hånd.

Praktisk information:

Kursusafgift:

-Pris per person 4800 DKK. Dette dækker undervisning i 7 dage med 2 undervisere og 1 personlig session med Manookah og Jacob.
-50% (2400 DKK) af kursusafgiften betales ved tilmelding. Resterende 50% (2400 DKK) betales 15. april 2018. Indbetales på kontonummer 6811-0001169980 i Sydbank og besked ”Kreta” på betaling.
-Ved afmelding senest 3 måneder (25. februar 2018) før afrejse kan du få beløbet refunderet - minus depositum på 800 DKK. Ved senere afmelding refunderes beløbet IKKE. Ved tilmelding under 3 måneder før betales den samlede kursusafgift ved tilmelding. Max antal er 18 deltagere. 
-Der vil være mulighed for en afdragsordning.

Fly til Kreta:

-Du skal her booke flybillet til Chania på Kreta, og skal være fremme på kursusstedet (45 min fra lufthavnen – 40 km) kl. 1330 på dag 1, hvor der er velkomst og introduktion. Kurset slutter kl 12 den sidste dag med en fælles frokost. Du kan eksempelvis booke direkte via momondo.com til 1611 DKK/per person med Primera Air Scandinavia. Ankomst kl 1130 den 25. Maj 2018 og afgang kl 2240 den 1. Juni 2018. 
-Afhentning i lufthavnen i mod betaling kan aftales med kursusstedet.
Alternativt kan du booke fly og transfer med Sun Tours. Ca. 3.300 DKK pr. person - du får tilsendt billet ca. 3 måneder før afrejse. Vi videresender din tilmelding til Bravotours/Sun Tours, hvorfra du får billet og betalingsopkrævning på flybillet. Læs flyselskabets regler for deres afmeldingspolitik.

Ophold og forplejning:

Ophold på Trevizan for per person i dobbeltværelse personer 3200 DKK (430 EUR) eller i enkeltværelse 4840 DKK (650 EUR). Dækker 7 overnatninger, 6 morgenmad og 7 frokost for 1 person. Aftensmad er ikke inkluderet i prisen, og er efter eget valg på de nærliggende restauranter, hvor kan spise meget billigt og lækkert. Ophold og forplejning betales ved ankomst i EUR til Trevizan. Ved afbestilling mindre end 3 måneder før betales det fulde beløb til Trevizan via bankoverførsel senest på 1. kursusdag (25. Maj 2018).

Samlet pris for fly, ophold og kursusafgift:

Ca. samlet pris for kursus, ophold, fly og forplejning (ekskl. aftensmad) 9600 DKK per person i dobbeltværelse. Endelig pris afhænger af det flyvalg du vælger.

Lidt om stedet det foregår:

Retreatet foregår i den smukke natur lige ud til havet på den sagnomspundne ø Kreta. Retreatet foregår på Trevizan, som ligger ca. 40 km nordvest for Chania i smukke naturomgivelser kun 200 m. fra det græske azurblå hav, og langt fra civilisationens uro og larm. Med sine rustikke bygninger i ægte græsk stil danner Trevizan den perfekte ramme for en transformationsrejse med indre fred og glæde.  Vores retreat er i øvrigt de eneste gæster på stedet.

Vil du melde dig til:

Så skriv til Manookah på info@essentialliving.dk eller til Jacob på jacob@snowball.management. Du er også velkommen til at ringe til Manookah på 23741331 eller Jacob på 24240622

Om underviserne:

Om Manookah Soffiah


”Jeg har altid haft en dyb interesse for at forstå mennesker, deres bevæggrunde og ikke mindst deres muligheder og potentiale. Min opvækst var præget af mine forældres misbrug, min mors tidligere død og min far, der senere fulgte efter. I en ung alder fik jeg et billede af at stå foran en lang, mørk tunnel med et meget lille lys for enden. Der var kun to muligheder, enten kunne jeg lægge sig ned og give op med det samme eller også kunne jeg gøre alt hvad der stod i min magt for at nå lyset.

Jeg valgte det sidste og det førte mig ud på en meget lang såvel ydre som indre rejse. Jeg rejste og boede i lange perioder på Cuba, hvor jeg studerede dans på det nationale kunst universitet ISA i Havana, gennemgik et langt terapiforløb i TUBA, tog en uddannelse som Gotved - bevægelsespædagog og massør, blev gift med en cubansk designer, som flyttede med mig til Danmark og begyndte samtidig på den endelige uddannelse som ID coach og psykoterapeut med speciale i krops og essens arbejde. Igennem alle disse år, kæmpede jeg med lavt selvværd, stress, dys-funktionelle forhold til mænd, følelsen af tomhed og meningsløshed, men altid med en urokkelig tro på at jeg ville nå min endelig destination – at jeg ville nå hjem til lyset.

I dag lever og arbejder jeg i lyset, jeg har gennemgået sorgen over sine forældre og ikke mindst lært at være og hvile i mig selv. Igennem mange år og på forskellige niveauer har jeg arbejdet med at give min erfaring videre til andre. Jeg er i dag selvstændig psykoterapeut og har både individuelle klienter, par samt grupper. Derudover afholder jeg weekend kurser, retreats og foredrag og underviser ugentligt på FOF med mit eget trænings koncept Essential Motion. 
Jeg holder mig desuden løbende opdateret via. kurser og uddannelse, bl.a. hos Lars Muhl, som er en stor inspirationskilde for mit arbejde. Derudover tager jeg på årlige yoga retreats med meditativ yoga v. Britt Søndergaard i Syd Indien og starter til sommer på uddannelse til esoterisk astrolog hos Claus Houlberg. Jeg glæder mig meget til at kombinere de astrologiske redskaber med mit terapeutiske arbejde. Af andre lærere som har inspireret mig kan nævnes Henrik Juul, som jeg har fulgt i et 2 årigt forløb på hans Body-essence efter uddannelse”. Frihed er et nøgleord for mig og mit dybeste ønske i alt hvad jeg laver er at hjælpe andre med at frigøre sig, fra alle de bindinger og normer, der måtte forhindre dem i at lade deres indre lys skinne. I at være deres dybeste essens, den det altid var meningen de hver især skulle være.”
 

Udtalelser om Manookah Soffiah:

"Du skal vide, at jeg simpelthen er dig dybt taknemmelig for din kærlighed, rummelighed, indsigt og mod til at hjælpe mig selv i mit dybeste mørke. Jeg er taknemmelig for at jeg har fået lov at møde dig i dette liv. Af hjertet tak for alt" 
- Anonym, stud.

"Du har gjort en kæmpe forskel for mig og du har min dybeste respekt. Din fleksibilitet, dit engagement, dygtighed, medfølelse og sans for mennesker er formidable. Det skal man lede længe efter, du er guld værd"
-Natasha Nørregård, Social rådgiver stud.

"Tak fordi du har kæmpet og ofret så meget for os. Det har været fantastisk. Du er en hamrende dygtig terapeut og har lært mig utrolig meget. Af hjertet tak for det."
- Mette Nørregård, pædagog stud.

For nærmere info se: www.essentialliving.dk eller skriv til Manookah på info@essentialliving.dk eller ring på 23741331.


Om Jacob:

Min barndom var præget af en skilsmisse lige efter min fødsel, og nye ”bonus” forældre, og deraf følgende mange søskende, som skulle deles om travle forældres tid og kærlighed. Jeg har derfor altid ”været god” til at tilpasse mig og få opmærksomhed for al det jeg ”gjorde”. Min barndom og tidlige ungdom var præget af en stor omskiftelighed, som har betydet at jeg inden jeg fyldte 30 år havde boet i Grønland, Frankrig (3 forskellige steder), Italien (2 forskellige steder), Schweiz, Canada og på 4 fire forskellige adresser i Danmark. Indtil jeg fyldte 40 var jeg en ”succesfuld” forretningsmand med lederjob i anerkendte selskaber og 150 rejsedage om året, og sprang ud som Adm. Dir. i et iværksætterselskab med store ambitioner det år jeg fyldte 40 år…..og med 3 små børn. Det blev et vendepunkt og en brat opvågnen, da jeg efter 26 måneders non-stop arbejde måtte kaste håndklædet i ringen med en alvorlig overbelastningsskade og stress.

Fra da af begyndte jeg min rejse ind i den spirituelle verden, som for mig har været at ”gå på bålet” og begynde at brænde gamle ego mønstre af et for et, samtidig med at komme mere tilstede i nuet og få en øget kropsbevidsthed. Jeg har siden 2008 taget uddannelser som NLP Master Practitioner, åndedrætsterapeut, Inka Healer (Paqo), MST-basic instruktør, Thorax Trainer instructor level 2, og fulgt alle Lars Muhl’s kurser i Danmark siden 2014. I 2017/2018 tager jeg en uddannelse hos Frank Lorentzen som energiterapeut, hvor meditationsteknikker, healing og drømmetydning er i fokus.

Jeg arbejder i dag part-time (3 dage om ugen) som krops –og åndedrætsterapeut i et klinikfællesskab i København sammen med en kvindelig aut. psykolog og en kvindelig krops –og åndedrætsterapeut. Derudover arbejder jeg som spirituel mentor for en række forfattere, kunstnere og virksomheder, hvor jeg bruger mit unikke værktøj ”Snowball Spiritual Road-Map” (mentoring kombineret med brug af den bevidste vejrtrækning) til at få mine kunders vision til at blive til virkelighed.

Ydermere er jeg manager for spirituelle lærere og forfattere, blandt andet Lars Muhl, hvor jeg hjælper dem med at udbrede deres budskab til hele verden.

Endelig er jeg ad-hoc tilknyttet virksomheder som har fokus på en bæredygtig vækst og ønsker at skifte til en mere spirituelt orienteret ledelse og vækst. Først og fremmest er jeg ”brobygger” mellem det gamle og det nye paradigme.

For nærmere info så skriv til Jacob på jacob@snowball.management eller ring på 24240622.

Udtalelser om Jacob:
”Det var en stor, indre oplevelse at overgive mig til Jacobs kyndige, rolige guidening. Det kunne jeg godt finde på at gøre igen”. 
Signe Vandrup Bentzen, Cand. Mag. og Sexolog.

“Jeg havde en session med Jacob og var åben for hvad “Åndedrættet er broen som forbinder dig med det guddommelige” var for noget. Jeg synes det lød lidt for spirituelt for mig, men kunne mærke jeg skulle prøve det. Jeg må indrømme jeg ikke kan beskrive vores session da det skal prøves, men Jacob kan noget specielt som jeg aldrig troede jeg skulle opleve i mit liv. Ethvert menneske bør give sig selv denne gave til sig selv eller en de holder af. Meget smukt og meget rørende oplevelse!”. 
Fabiola Christensen, coach

”Jeg har haft fornøjelsen af, at få en road-map proces hos Jacob Kleberg. Jeg har fået et stort udbytte af min road-map for mit firma. Ikke mindst den holistiske tilgang til at udarbejde en road-map, og Jacobs gode evner til at spørge ind, har gjort at jeg har udfoldet min vision for mit firma og ikke ladet mig begrænse. Jeg kan anbefale Jacobs road-map proces for alle, som har brug for at føre deres vision op på et højere niveau”. 
Hanna Snorradottir, spirituel danser, ingeniør og coach.

”I forbindelse med lancering af min bog ”deres værste mareridt” hjalp Jacob mig med at fastlægge de overordnede mål for projektet samt strategien. Dette skete gennem hans ”spiritual road map” og et par spirituelle seancer. Kombinationen mellem en meget konkret strategi proces og den spirituelle ”connection” tilsikrede, at projektet fik det rigtige fokus og harmoniske flow, hvilket har medført at tingene næsten sker af sig selv. Vandet flyder som bekendt derhen, hvor det møder den ringeste modstand”. 
Kim Bjørnstrup, erhvervsmand, debattør og forfatter.