Back to All Events

Dancing Circle - sisterhood, spirit & dance

Kære smukke kvinde!

Efter nogle år og mange overvejelser om hvordan jeg kunne integrere dansen med det, jeg ellers beskæftiger mig med, er jeg nu tilbage med et nyt koncept, der tilgodeser alt det, jeg inderst inde elsker og altid har elsket ved at danse. For mig er dansen en genvej til at frigøre mig fra alt den støj, der måtte omgive mig og komme i kontakt med den dybeste essens, som bor i min krop.

At blødgøre alt hvad, der har været stivnet både i min krop, mit sind og energifelt. At bringe mig selv tilbage i balance, hjem i mig selv, i alignment med universet, hvor jeg klart kan mærke hvad der er sandt for mig. Fra dette rene sted kan jeg uden tøven sige ja når jeg mener ja og nej når jeg mener nej. Her kan jeg mærke min sandhed og behøver derfor ikke alt den støj, som tankerne forårsager, når vi forsøger at 'regne den ud'. Det er let, simpelt og ærligt. Og så åbner det for at alle sluserne kan renses ud og efterlader mig i en ren tilstand af dyb, boblende glæde.

Efter mange års erfaring med dansen og senere med mit nuværende virke som psykoterapeut & spirituel mentor er tiden nu kommet til at kombinere de to verdener.

Derfor er det med stor glæde at jeg inviterer dig, skønne kvinde, til at joine mig og andre søstre i mine 'Dancing Circles', hvor vi vil danse, meditere og connecte med vores dybeste essens og højeste sandhed i et kærligt, respektfuldt og bevidst fællesskab. Vi vil mødes i cirklen, som vil være det udgangspunkt vi starter og slutter i. Her vil vi meditere med fokus på nogle af de kollektive strømninger i tiden ( jeg vil guide ud fra min store passion for astrologi og den nye ' feminine' tid, vi står midt i) og vi vil danse både frit og guidet.

Dansen er til for at bevæge og frigøre dig og vil derfor være alt fra stille, flydende, kraftfuldt, kantet, let, sensuel, tosset, ekspressiv, indadvendt mm. - altid med udgangspunkt i dig og den proces, der ønsker at blive bevæget i dig, netop den dag.

Vi vil slutte af med en afspænding og en kort 'sharing' i cirklen, for dem, der har lyst :-)

Alt og alle er velkomne - så kom som du er og lad musik, dans og søsterskab omfavne dig <3

Praktisk info:

Dato: søndag d. 24/6 kl. 16-18.00!
Tilmelding på SMS til Manookah, tlf. 23741331
Betaling på mobilepay : 86601 eller reg. 7854 konto. 1287138. 
Skriv gerne navn og DC ud for.

Pris: 200kr

Sted: Gotvedskolen, 1. Sal, Vodroffvej 51, 1900 Frb.

Facilitator: Danser, Bevægelsespædagog, Psykoterapeut & Spirituel Mentor Manookah Soffiah

Earlier Event: May 25
Kreta - Transformationsrejse 2018
Later Event: September 9
ASTRO HEALING SUNDAYS