Back to All Events

ASTRO AFTEN - OM MÅNEN

ASTRO AFTEN - OM MÅNEN 🌙

Forstå dig selv og din rejse gennem det astrologiske sprog! 

Jeg er så dybt fascineret af den tidsløse, ubegrænsede visdom, der gemmer sig i astrologien! Ikke bare er den et præcist redskab til en dybere forståelse af sjælens rejse på denne jord, men den giver også et sprog for det uhåndgribelige, energetiske felt, som vi alle oplever, men har svært ved at udtrykke bevidst. 

Dette vil jeg gerne dele med dig!

Når du først bevæger dig ind i det astrologiske univers, vil du opleve det som en uendelig portal, der bare åbner sig mere og mere. For at kunne bruge de indsigter vi opnår, er det dog vigtigt at forstå grundsymbolerne og deres betydning, dels på kollektivt og dels på personligt plan. 

Planeterne er igangsættere og energi vibrationer, som vi alle bærer i os! 

Derfor har jeg valgt at skabe et rum, hvor vi bruger en hel aften på, at fordybe os i en enkel planets betydning. Mit ønske er, at hver deltager får en forståelse for og en oplevet fornemmelse af, hvordan den pågældende planet udspiller sig i deres liv. 

Denne aften vil handle om Månen og det er en fordel at vide hvor Månen står i dit fødsels horoskop (Tegn og Hus placering). Hvis du ikke allerede har fået lagt dit horoskop kan du gå ind på astro.com, hvor du vælger ‘Guest user’ og indsætter dine data. Derefter klikker du på ‘Chart drawing’ og kigger efter Månens symbol ( finder tegnet og hus nummeret)

Aftenen vil byde på astrologisk oplæg, meditation og øvelser, der har til formål at bevidstgøre og integrere din Måne vibration. 

Glæder mig mere end du kan forestille dig! Yay! 🤩

PRAKTISK INFO

Dato & Tid: 11/11 kl. 19-21.30 ca. 
Tilmelding og betaling: 222kr på mobilepay 86601 eller konto reg. 7854 konto. 1287138 
Sted: ISFO, Thorvaldsensvej 3, baghuset, 1. Sal. 1871 Frederiksberg C.
Facilitator: Psykoterapeut & Esoterisk astrolog stud. Manookah Soffiah

OBS! Max. plads til 15 deltagere. 

Der vil være te & snacks. 

De kærligste tanker,
Manookah ❤️✨

Ps: Mit bedste 'Måne i Vandbæreren udtryk' 🤓

Earlier Event: October 30
SOUL TALK - om at give AFKALD
Later Event: February 3
Yoga & You Retreat i Varkala, Indien