Du skal vide, at jeg simpelthen er dig dybt taknemmelig for din kærlighed, rummelighed, indsigt og mod til at hjælpe mig selv i mit dybeste mørke. Jeg er taknemmelig for at jeg har fået lov at møde dig i dette liv. Af hjertet tak for alt
— Anonym, antropologi stud.

Tusind tak for sessionen. Du er helt fantastisk. Sikke dog en gave, kombineret med alle de terapeutiske redskaber du har. Sikke præcis, kærlig og samtidig skarp. Du sagde og gjorde lige alt det jeg havde håbet på og mere til. Jeg er simpelthen så lettet. Tak.
— Karina Nus, Skuespiller og musiker

Mit terapiforløb hos Manookah på ca. et års tid, har været en stor personlig rejse. Manookah arbejder med flere forskellige metoder og er ikke bange for at skifte, hvis noget ikke fungerer. Udover Manookah store faglige viden, har hun også en unik forståelse af både sig selv og mennesker som helhed.

Vigtigst for mig har dog været Manookahs store rummelighed og varme, som gør det til et trygt sted, at dele svære tanker og følelser. En stor anbefaling her fra!
— Calle Nielsen, IT konsulent

Jeg har været klient hos Manookah i et halvt års tid da jeg bl.a. har kæmpet med depressioner, traumer og lavt selvværd. Jeg ved ikke rigtig hvordan jeg med ord kan beskrive hvor meget hun allerede har gjort for mig. Men hendes viden, visdom og livserfaring er enorm. Vi har arbejdet på mange forskellige måder og det virker som om hendes “værktøjskasse” er gigantisk og at hun samtidig er i stand til at hive de rette ting frem til hver situation. Hun har en dyb forståelse for hvordan mennesket og psyken fungere, og man kan mærke hun brænder for det hun laver. Hun er i stand til at give en grundig forklaring om hvad det er der sker med en, og hvordan man løser det så man kan komme ordentligt videre i sit liv. Måske vigtigst af alt er at jeg hurtigt fik tillid til hende så jeg vidste at jeg var i rigtige gode hænder. Jeg er dybt taknemmelig for at jeg har fundet frem til hende som min terapeut og coach, og for alle de ting hun allerede har gjort for mig og givet mig. Jeg kan kun give hende mine allerbedste anbefalinger og råde dig til at vælge Manookah hvis du ønsker at arbejde seriøst med dig selv og dit liv.
— Casper Høxbro Madsen, Rejse blogger

Du har gjort en kæmpe forskel for mig og du har min dybeste respekt. Din fleksibilitet, dit engagement, dygtighed, medfølelse og sans for mennesker er formidable. Det skal man lede længe efter, du er guld værd
— Natasha Nørregård, Social rådgiver stud.

Tak fordi du har kæmpet og ofret så meget for os. Det har været fantastisk. Du er en hamrende dygtig terapeut og har lært mig utrolig meget. Af hjertet tak for det.
— Mette Nørregård, pædagog stud

“Jeg har fulgt dig, Manookah, gennem næsten 4 år, dels som supervisor og dels som underviser på BodyEssence Instituttets 2-årige efteruddannelse i BodyEssence Re-Sourcing Terapi & Proces. Det har været en meget opløftende oplevelse, at følge dine store fremskridt som terapeut, og som jeg oplever dig, er du i dag en bevidsthedsmæssigt meget moden, sansende og lyttende terapeut, der er i stand til at følge, hjælpe og støtte dine klienter langt ind i de allersværeste og mest subtile områder.”
— Henrik Juul, Psykolog & specialist i psykoterapi
Samtalerne med dig, har gjort det, at jeg i dag tør stå op for mig selv og vide at, det er ok, at jeg gør det. Jeg tør nu give mere slip på kontrollen og derved er min angst blevet mindre. Jeg har følt en oprigtig omsorg for mig og hjerte energi. Det har jeg ikke mødt før og det har haft stor betydning. Af hjertet vil jeg takke dig for den du er, Manookah.
— Zita Eriksen, jobsøgende
Essential Circle er et inspirerende og kærligt forum, hvor du trygt kan vise sårbarhed og afprøve grænser gennem forskelligartede øvelser. Her formår Manookah altid på en rigtig fin og omsorgsfuld måde at kaste lys over skyggen. For mig har særligt nærheden, forståelsen og det at blive lyttet til, haft stor betydning
— Samanda Elya Clante, Pædagog